İsrail Genelkurmay Başkanı: Bu yıl Hizbullah’la savaşabiliriz

  • 03 Nisan 2018
  • 1.266 kez görüntülendi.
İsrail Genelkurmay Başkanı: Bu yıl Hizbullah’la savaşabiliriz

Terör rejimi İsrail genelkurmay başkanı Hizbullah aleyhinde yıkıcı bir savaşın bu yıl içinde başlayabileceğini söyledi.

Lübnan basınına göre, siyonist medya kuruluşlarından Al Masdar haber sitesine konuşan korsan rejim İsrail Genelkurmay Başkanı Gadi Eizenkot, “2018 yılında Lübnan Hizbullah’ı ile büyük bir savaş başlayacak. Bu savaş son üç yıl içerisindeki çatışmalardan çok daha farklı olacak. Kuvvetle muhtemel bu savaşı da ben yöneteceğim” ifadelerine yer verdi.

Gadi, ırkçı İsrail-Hizbullah savaşının başlaması durumunda eski savaşlara asla benzemeyeceğini, Hizbullah’a hizmet eden herkesin yerle bir edileceğini ileri sürdü. Gadi, “Beyrut’tan güneydeki son noktaya kadar Hizbullah yerle bir edilecek. Hizbullah’a ait binlerce nokta tespit edildi. Savaşın ortaya çıkaracağı yıkımı kimse unutamayacak” iddiasında bulundu.

Terör rejiminin sözkonusu askeri yetkilisinin bu açıklamaları, korsan İsrail’in 2006’da Lübnan’a açtığı ve 33 gün süren savaşta Hizbullah’ın terör rejimini yenilgiye uğratmasının yankılarının hala İsrail toplumunda unutulmadığı ve kaygıların devam ettiği bir zamanda yapılıyor.

Bu arada Hizbullah’ın Lübnan meclisindeki fraksiyonu üyelerinden Nevar es’Sahli ise Hizbullah’ın her zaman terör rejiminin muhtemel ahmakça saldırılarına karşı cevap vermeye hazırlıklı olduğunu bildirdi.

Hizbullah yetkilisi, terör rejimi İsrail genel kurmay başkanının son açıklamalarına temasla, ‘Hizbullah ve direniş güçleri siyonist İsrail’in muhtemel ahmakça saldırılarına karşı koymaya hazırlıklıdır ve Hizbullah’ın bu konuda zerre kadar kaygısı yoktur ve terör rejimini pişman edecektir’ dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.