İsrail Mahkemesi Devabişe Ailesini Yakan Canavarı Beraat Ettirdi

  • 13 Mayıs 2019
  • 1.005 kez görüntülendi.
İsrail Mahkemesi Devabişe Ailesini Yakan Canavarı Beraat Ettirdi

İsrail’in Lud Merkez Mahkemesi dün (12 Mayıs Pazar) verdiği kararla, yaklaşık dört yıl önce Batı Yaka’nın Nablus şehrinin güneyinde yaşayan dört kişilik Devabişe ailesinin evlerini yakarak anne, baba ve bir bebeğin yanarak ölmesine bir küçük çocuklarının da ağır yaralanmasına neden olan siyonist canavarı “kasten cinayet işleme” suçlamasından beraat ettirerek adaletten ve hukuktan ne anladığını bir kez daha dünyaya gösterdi.

Walla adlı siyonist haber sitesinin yayınladığı habere göre mahkeme vahşi siyonist canavarın avukatının savunmasını nazarı dikkate alarak caninin kasten cinayet suçu işlemediğine hükmetti ve sadece suç işlemek için komplo kurmakla suçladı. Böyle bir suçtan mahkûm edilen kişi ise en fazla beş yıl hapis cezasına çarptırılıyor. Bir aileyi korkunç bir şekilde yakarak üç ferdinin ölümüne bir ferdinin ise ağır şekilde yaralanmasına neden olan canavara verilecek cezanın beş yıldan da çok az olmasının muhtemel olduğu düşünülüyor.

Kasten cinayet işleme suçlamasından beraat ettirilen ve sadece suç işlemek için komplo kurmakla suçlanan bu son kişi Devabişe ailesinin yakılması suçlamasıyla gözaltına alınmış olan siyonist teröristlerin sonuncusu idi. Mahkeme diğerlerini daha önce serbest bırakmıştı.

Walla haber sitesinin verdiği bilgilere göre mahkeme, siyonist teröristin öldürme kastının olabileceğini ispat etmenin çok zor olduğuna kanaat ettiği için cezayı indirme kararı verdi.

Siyonist işgalciler bazen Filistinli bir gencin “şüpheli” bulduklarını ileri sürdükleri el hareketini bile gerekçe göstererek, onun askerlere karşı eylem gerçekleştirme niyetinde olduğuna hükmederek o genci katleden askeri haklı çıkarırken, bir evi kasten yakarak bir Filistinli aileyi toptan yok eden siyonist teröristlerin öldürme kasıtlarının olduğunun ispat edilemeyeceği iddiasında bulunabiliyorlar.

Katil Siyonizm’in adaletten ve hukuktan ne anladığını bakalım insanlık ne zaman anlayacak!

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.