İsrail Savaş Bakanı: Suriye’deki Silahlı Örgütlerle İşbirliğimiz Var

  • 23 Şubat 2017
  • 1.053 kez görüntülendi.
İsrail Savaş Bakanı: Suriye’deki Silahlı Örgütlerle İşbirliğimiz Var

Siyonist Rejim Savaş Bakanı Moşe Yelon yaptığı açıklamada; İsrail ile Suriye’deki silahlı gruplar arasında özellikle de işgal altındaki bölge olan Golan’ın yakınlarındaki bölgelerde olanlarla işbirliği olduğunu ifade etti.

Bu açıklama Siyonist Rejim tarafından konuyla ilgili yapılan ilk resmi açıklamadır. Bugüne kadar verilen haberlerin çoğu Siyonist Rejim’in El-Nusra başta olmak üzere bu gruplara askeri ve istihbarat verdiği yönündeydi.

Daha önce de Siyonist Rejim Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun Siyonist Rejim hastanelerinde tedavi edilen silahlı örgüt mensuplarına yaptığı ziyaretin görüntüleri yayımlanmıştı.

Sana Siyonist Rejim medyasından naklederek şunları yazdı: Yelon bu terörist gruplara hitaben, biz sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacağız siz kimsenin sınırlara yaklaşmasına izin vermeyin, ifadelerini kullandı.

Yelon daha sonra şu ifadeleri kullandı: Onlar (bu silahlı örgütler) vefalıdırlar ve kontrollerinde olan bölgelerde bizim aleyhimize herhangi bir eylemde bulunmayacaklar.

Askeri analist Emir Bar Şalum da Siyonist Rejim kanalına yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Bu İsrail tarafından silahlı gruplara verdiği desteğe ve işbirliğine yönelik ilk açıklamadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.