İzzeddin El-Kassam Tugayları İntifadanın Sürdürülmesi Çağrısında Bulundu

  • 12 Aralık 2017
  • 1.074 kez görüntülendi.
İzzeddin El-Kassam Tugayları İntifadanın Sürdürülmesi Çağrısında Bulundu

İslami Direniş Hareketi (Hamas)’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs konusundaki kararına karşı çıkarak protesto gösterileri düzenleyen Filistinlileri ve dünyanın özgür insanlarını selamladı.

İntifadanın daha da alevlendirilmesi çağrısında bulunan El-Kassam Tugayları, Filistin toprakları işgalden kurtulana kadar intifadanın sürdürülmesini istedi.

Şehit Muhammed Es-Safedi için dün (11 Aralık Pazartesi) Gazze kentinde düzenlenen törende konuşan El-Kassam Tugayları saha komutanı Ebu’l-Bera, işgalci düşmanla savaşta yeni bir aşamaya girdiklerini söyledi.

Kudüs’ü işgal rejiminin başkenti ilan eden ABD Başkanı’nın kararını reddettiklerini bildiren Ebu’l-Bera, İslam ümmetinin ve dünyanın özgür insanlarının karara karşı çıkmalarının şaşırtıcı olmadığını ifade etti.

Düşmanın ateşle oynadığını kaydeden Ebu’l-Bera, şehitlerin kanlarının işgalcileri yakacak bir ateşe dönüşeceğini belirtti.

Hamas liderlerinden Mahmud Ez-Zehhar da Filistin topraklarının tamamı işgalden kurtulana kadar savaşa devam edeceklerini söyledi.

ABD Başkanı’nın Kudüs konusundaki kararını değerlendiren Ez-Zehhar, “Trump tarih döngüsünü ve Allah’ın kainattaki sünnetlerini bilmiyor. Bize karşı açıkça savaş ilan ediyor fakat ona diyoruz ki Allah’ın vaat ettiği, Mescid-i Aksa ve Kudüs’le bağlantılı son savaş mutlaka gelecek” dedi.

İzzeddin El-Kassam Tugayları mücahitlerine de seslenen Ez-Zehhar, ümmetin mücahitlerin atacağı adımları beklediğini ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.