Kahraman Suriye Askerleri, Ülkenin Çeşitli Bölgelerinde Siyonist Destekli Teröristleri Ağır Kayıplara Uğrattı…

  • 24 Ocak 2015
  • 759 kez görüntülendi.
Kahraman Suriye Askerleri, Ülkenin Çeşitli Bölgelerinde Siyonist Destekli Teröristleri Ağır Kayıplara Uğrattı…

Askeri kaynak Suriye ordu birliklerinin Dera kırsalının Deyr Ades, Ibta, Enhil, Şeyh Meskin, Etman ve Busra el Şam bölgelerinde İsrail’den direk destek alan terör çetelerini, büyük kayıplara uğrattıklarını aktardı.

Ibta Beldesinde 40 teröristin teçhizatlarıyla birlikte etkisizleştirildiğini söyleyen kaynak; Dael Beldesinde de 30 teröristin öldürüldüğünü belirtti. Kaynak öldürülen teröristlerin arasında yabancı ve elebaşlarının bulunduğuna dikkat çekti.

Etman Beldesinin kuzeybatısında ise ordu birlikleri, tekfirci bir terör grubunun tüm üyelerini etkisiz olarak ele geçirdi.

Askeri kaynak ordu birliklerinin, Kunaytra kırsalında İsrail’den direk destek alan Nusra Cephesi ve diğer terör çetelerini sayı ve teçhizatlarıyla ağır kayıplara uğratmaya devam ettiklerini aktardı.

Kaynak vatan koruyucularının, Kunaytra kırsalının Meshara Beldesinde, Nusra Cephesi çetelerinden 47 tekfirci teröristi öldürdüğünü, çok sayıda teröristi de yaraladığını belirtti.

Kunaytra kırsalının Hmeydiye Beldesinin güneybatısında ise teröristlerle sıcak temasında çok sayıda teröristi teçhizatlarıyla birlikte etkisizleştirildi.

İsrail işgalinden kurtarılmış Kunaytra’nın 3 km güneyinde düşen Kahtaniye Köyünde, Nusra Cephesinin bir karargahının muhtevalarıyla imha edildiğini belirten kaynak; karargahta bulunan onlarca teröristin ölü yaralı düşürüldüğünü söyledi.

Askeri kaynak ordu birliklerinin Homs kırsalının Recm el Kasr, Güney Mşeyrfa, Doğu Habra ve Resten bölgelerinin yanı sıra Şair Platformu civarında terör çetelerinin mevkilerini muhtevalarıyla tahrip ettiklerini belirtti.

Söz konusu bölgelerde dış güçlerin patronajlığında terör ve dehşet estiren çetelerle sıcak temasa da geçildiğini aktaran kaynak, operasyonlarda yüksek sayıda teröristin araç ve cephaneleriyle etkisizleştirildiğini söyledi. Kaynak öldürülen teröristlerin arasında kimliği tespit edilen Arap ve yabancı teröristlerin bulunduğuna işaret etti.

Bu arada askeri kaynak ordu birliklerinin Süveyda kırsalında Halhala Askeri Havalimanının doğusunda Tel Şhayb Bölgesinde tekfirci terör çetelerinin mevkilerini muhtevalarıyla imha ettiklerini belirtti.

Kaynak Homs, Deyrezzor ve Rakka illerinin yanı sıra Irak sınırlarına kadar uzanan çöl alanlarda bulunan söz konusu bölgede, imha edilen tekfirci mevkileri ve karargahlarında onlarca teröristin araç ve cephaneleriyle imha edildiklerini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.