Kasımi: Siyonist rejim liderlerinin bölge için rüyası gerçekleşmeyecek

  • 14 Aralık 2018
  • 1.131 kez görüntülendi.
Kasımi: Siyonist rejim liderlerinin bölge için rüyası gerçekleşmeyecek

İran İslam Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Behram Kasımi, bölgenin istikrarsızlığının esas kaynağının Siyonist rejim yetkililerinin gülünç ve utanmaz şekilde bölge için kaygılı olduklarını söylediğini belirterek, Siyonist rejim liderlerinin bölge için rüyası gerçekleşmeyeceğini söyledi.

Siyonist rejim başbakanının İran sınırları içinde askeri operasyon yapılabilme olasılığı ile ilgili sözlerine yanıtlayan Kasımi, ‘’Saldırgan, yozlaşmış ve kin ile nefret sembolü Siyonist rejim gerçi hiçbir zaman böyle bir şeye cesaret etmeyecektir fakat bilerek veya bilmeyerek böyle küstahça sözler büyük ve tarihi geçmişi olan bir ülkeyi askeri açıdan tehdit etmektir ve bu uluslararası camia nezdinde hukuki açıdan takip edilecektir. ‘’ dedi.

Siyonist rejim oluşumunun saldırı ve bölge ülkelerini tehdit temelinde olduğunu ifade eden Kasımi, bölgenin savaşa ve istikrarsızlığa sevk eden esas etken olan bu rejimin bölge istikrarı için kaygılı olduğunu söylemesinin utanmazlık olduğunu söyledi.

Kasımi, İran’ın halkına, tarihi ve kültürel geçmişine dayanarak, terörizmle mücadeledeki azmi, bölgenin barış ve istikrarı, refahı ve gelişmesi yönündeki adımları ile hakkında kötü düşünenlerin emellerini boşa çıkaracağını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.