Kasımi: Siyonistler bölge krizlerinden nemalanmaktalar

  • 09 Nisan 2017
  • 971 kez görüntülendi.
Kasımi: Siyonistler bölge krizlerinden nemalanmaktalar

İran İslam Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Behram Kasımi, bölge krizlerine temasla, bölgede ve İslam ülkeleri arasında yaşanan kriz, çatışma ve anlaşmazlıklardan siyonistlerin büyük ölçüde nemalandıklarını bildirdi.

Dün Şafakna web sitesine açıklamada bulunan İran İslam Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Behram Kasımi, siyonist İsrail rejiminin asla bölgede sessiz kalmayacağını ve kendi hedefleri doğrultusunda sürekli olarak bölgede kargaşa çıkararak İslam ülkelerini bir biri ile çatıştırmaya çalışacağını bildirdi.

Bölgede krizlerin giderilmesi için ilk etapta terörizm ve radikal yapılanmalarla mücadele edilmesi ve bunun için de hem bölgede ve hem de dünya genelinde bir dayanışmanın sağlanmasının şart olduğunu belirten Kasımi, bir takım medya organında İslam ile terörizm arasında bir bağ kurulmak istenmesine temasla, bugün dünyada, bazı çevrelerde ve özel ülkelerde İslam’ın simasının lekelenmesi için özel harcamaların yapıldığını bildirdi.

İran İslam Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Behram Kasımi, İslam ülkelerinin kendi aralarında birlik ve dayanışma sayesinde İslam düşmanlarının bu uğursuz hedefleri karşısında mücadele vermeleri gerektiğini bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.