Kassam Sözcüsü Ebu Ubeyde: Olası bir savaşta işgalci düşmanı şaşırtacak sürprizlerimiz var

  • 01 Şubat 2016
  • 956 kez görüntülendi.
Kassam Sözcüsü Ebu Ubeyde: Olası bir savaşta işgalci düşmanı şaşırtacak sürprizlerimiz var

İslami Direniş Hareketi (Hamas)’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde, olası bir savaşta işgalci düşmanı şaşırtacak sürprizleri olduğunu ve esirleri serbest bırakmasını sağlayacak kartlara sahip olduklarını söyledi.

Ebu Ubeyde, tünel çökmesi sonucu şehit olan mücahitler için dün akşam (31 Ocak Pazar) Gazze’de düzenlenen törende yaptığı konuşmada, direniş güçlerinin her savaştan sonra gücünü kat kat artırmayı başardığını ve işgal rejimi herhangi bir ahmaklığa kalkışırsa direniş güçlerinin işgal rejimini sarsacağını ifade etti.

İşgal rejimi zindanlarında tutulan Filistinli esirlere de seslenerek müjde veren Ebu Ubeyde, direniş güçlerinin tünel kahramanları sayesinde düşmanı esirleri serbest bırakmaya zorlayacak kartlar elde ettiğini bildirdi.

Esirlere yakında özgürlüklerine kavuşacakları mesajı veren Ebu Ubeyde, düşmanın sonunda boyun eğmek ve esirleri serbest bırakmak zorunda kalacağını söyledi.

Mücahitlerin tünelde çalışırken şehit olmalarının kendilerini tünellerde hazırlık yapmaktan alıkoyamayacağını ifade eden Ebu Ubeyde, savaşa hazırlık kararının stratejik bir karar olduğunu ve hiçbir şart altında vazgeçilemeyeceğini belirtti.

Ebu Ubeyde, konuşmasında başta şehit aileleri olmak üzere Filistin halkına da direniş güçlerini kucakladıkları için teşekkür etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.