Kassam Tugayları Bitcoinle Nasıl Yardım Kabul Edileceğini Açıkladı

  • 01 Şubat 2019
  • 1.583 kez görüntülendi.
Kassam Tugayları Bitcoinle Nasıl Yardım Kabul Edileceğini Açıkladı

İslami Direniş Hareketi (Hamas)’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, Bitcoin ile direnişe yapılacak yardımların kabulüne başladıklarını duyurdu.

İzzeddin El-Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde, dün akşam (31 Ocak Perşembe) sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, direnişe yapılacak yardımların El-Kassam Tugayları’nın sitesindeki resmi adres aracılığıyla olacağını bildirdi.

İzzeddin El-Kassam Tugayları’na Bitcoin aracılığıyla yapılacak yardımların resmi kodunun şu şekilde olduğu ifade edildi:

3PajPWymUexhewHPczmLQ8CMYatKAGNj3y

Hamas’ın askeri kanadı El-Kassam Tugayları, iki gün önce yaptığı açıklamada, Bitcoin aracılığıyla Filistin direnişini mali olarak destekleme çağrısında bulunmuştu.

El-Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde, Filistin direnişinin sanal para birimi Bitcoin ile desteklenmesini istemiş ve Telegram uygulamasındaki yeni kanalında yaptığı açıklamada, “Direnişi seven ve haklı davamızı destekleyen herkesi yakında açıklayacağımız yollarla Bitcoin aracılığıyla direnişe mali açıdan destek olmaya davet ediyoruz” demişti.

Ebu Ubeyde, Siyonist işgal rejiminin direnişe mali destek yollarını kesmeye çalıştığını fakat dünyadaki direniş taraftarlarının Siyonistlerin çabalarına karşı koyduklarını ve direnişe destek için yeni yollar icat edeceklerini söyledi.

Bitcoin, herhangi bir merkez bankası, resmi kuruluş vesaire ile ilişkisi olmayan, ancak ülkelerin para birimleriyle alınıp satılabilen, herhangi bir üçüncü parti hizmetine ve aracı kuruma gerek kalmadan transferi yapılabilen bir tür dijital para birimidir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.