Kassam Tugayları: Hazırlıklarımız Yerin Altında da Üstünde de Gece Gündüz Sürecek

  • 11 Aralık 2016
  • 1.104 kez görüntülendi.
Kassam Tugayları: Hazırlıklarımız Yerin Altında da Üstünde de Gece Gündüz Sürecek

Filistin İslâmî Direniş Hareketi (Hamas)’ın askerî kanadı durumundaki Şehit İzzettin Kassam Tugayları dün akşam (10 Aralık Cumartesi) düzenlediği programda, siyonist işgalciyi dize getirinceye kadar yerin altında da üstünde de hazırlıklarının gece ve gündüz süreceğini dile getirdi.

Gazze şehrinin doğusundaki Şuca’iyye mahallesinde tünel şehitleri İsmail Şimali ve Rami El-Ar’ir anısına düzenlenen programda Kassam Tugayları, mücahitlerden biri vasıtasıyla yapılan açıklamada önlerinde hazırlıkları ve eğitim çalışmalarını sürdürmekten başka bir seçenek bulunmadığını dile getirdi.

Açıklamada hazırlık esnasında şehit olanların kanlarının da işgal zindanlarındaki esirlerin özgürlüğünün bir müjdesi olduğu ifade edildi.

Kassam Tugayları’nın açıklamasını okuyan mücahit sözlerini şöyle sürdürdü:

“Hazırlık ve eğitim çalışmaları esnasında şehit olanlar izzetin birer meşalesi, bizim için ve mücahit Filistin halkı için onur işaretidir.”

Kassam Tugayları mücahitlerinden iki genç geçtiğimiz Çarşamba günü meydana gelen bir tünel kazasında, işgal güçlerinin saldırısı ihtimaline karşı yürütülen hazırlıklar esnasında şehit olmuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.