Kassam Tugayları Komutanı: İsrail daha ezici darbeleri beklesin

  • 17 Kasım 2018
  • 1.270 kez görüntülendi.
Kassam Tugayları Komutanı: İsrail daha ezici darbeleri beklesin

Filistin İslamî direniş hareketi Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin Kassam Tugayları Komutanı Muhammed Zeyf, siyonist düşman Gazze şeridinde daha fazla cinayet işledikçe, Kassam Tugayları da daha sert ve daha ezici karşılık vereceğini açıkladı.

Filistin milletine hitaben bir mesaj yayımlayan Filistin İslamî direniş hareketi Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin Kassam Tugayları Komutanı Muhammed Zeyf, Filistin direnişinin ilk füze saldırılarının dalgası Tel aviv’e sarstığında siyonist düşman şok olacağını belirtti.

Zeyf, bu füzeler uygun zamanda düşmana uygun cevabı vereceğini vurguladı.

İzzeddin Kassam Tugayları Komutanı Zeyf, Gazze’nin doğusunda yaşayan Filistinliler her daim Filistin milletinin onur kaynağı olduklarını, Filistin milletinin fedakarlıkları ile beraber Filistin zaferi daha da yaklaştığını ifade etti.

Filistin İslamî direniş hareketi Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin Kassam Tugayları Komutanı Muhammed Zeyf’in bu mesajını, Hamas’ın siasi büro Başkanı Yahya Senvar, Han Yunus’un dousunda düzenlenen operasyonda şehit düşen 7 Filistinli mücihidi anma töreninde okudu.

Siyonist rejim askerleri 11 Kasım’da Gazze’nin güneyinde Han Yunus’un doğusuna sızarak Kassam Tugayları’nın iki komutanını şehit ettiler. İşgalci rejimin savaş uçakları da Hazae bölgesini bombardıman ederek beş Filistinli mücahidi daha şehit ettiler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.