Kassam Tugaylarından Siyonist Rejime Uyarı

  • 28 Mart 2018
  • 853 kez görüntülendi.
Kassam Tugaylarından Siyonist Rejime Uyarı

İslami Direniş Hareketi (Hamas)’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, ümmetin ihlaslı evlatlarına Siyonist işgalci düşmanın tehditlerine karşı yardımcı olmaya hazır olduğunu açıkladı.

İzzeddin El-Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde, görüntülü kayıtla Gazze Şeridi’nin doğu kesiminden yaptığı konuşmada, işgalci düşmanı Filistin halkına yönelik herhangi bir ahmaklık yapmaması konusunda uyardı.

Ebu Ubeyde, “Korkakça yapılacak bir saldırıya misillemede bulunacağız ve işgalci düşmana bedeli Allah’ın izniyle ağır olacak” dedi.

Yeni bir stratejinin sinyalini veren Ebu Ubeyde, El-Kassam Tugayları’nın Arap ve İslam ümmetinin samimi evlatlarına işgalci düşmanın tehdidi altındaki her cephede yardımcı olmaya hazır olduğunu ifade etti.

Ebu Ubeyde, başta El-Kassam Tugayları olmak üzere Filistin direnişinin işgalci düşmanın her türlü saldırısına karşı koymaya hazır olduğunu bildirdi.

Tehdit ve korkutma politikasının Filistin halkına boyun eğdiremeyeceğini kaydeden Ebu Ubeyde, yeryüzünde hiçbir gücün Filistin halkının hakkını elinden alamayacağını, kimliğini yok edemeyeceğini ve geleceğini çizemeyeceğini söyledi.

El-Kassam Tugayları sözcüsü, işgalci düşmanın olası saldırısına karşı koyma tatbikatının yapıldığı “Direniş ve Meydan Okuma Tatbikatı”nın sona erdiğini açıkladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.