Kassam Tugaylarından Suriye Ordusuna Tebrik: İsrail Uçağının Düşürülmesi Kahramanca

  • 12 Şubat 2018
  • 1.616 kez görüntülendi.
Kassam Tugaylarından Suriye Ordusuna Tebrik: İsrail Uçağının Düşürülmesi Kahramanca

İslami Direniş Hareketi (Hamas)’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde, Filistin’in kuzeyinde dün işgal ordusuna ait bir savaş uçağının düşürülmesinin kahramanca, nitelikli ve önemli bir olay olduğunu söyledi.

Ebu Ubeyde, El-Meyadin kanalına yaptığı açıklamada, Siyonist düşmanın uzun süre yasakları çiğnemesinin ve azgınlığının ardından işgal ordusuna ait savaş uçağının düşürülmesi olayının geldiğini ifade etti.

İşgalcilere ait savaş uçağının düşürülmesinin işgal ordusunun övündüğü hava kuvvetlerine darbe vurduğunu kaydeden Ebu Ubeyde, bu başarının üzerine daha başka başarıların inşa edilmesini ve işgalci düşmanın kollarına darbe vurularak söz konusu kolların kesilmesini istedi.

İşgal ordusu geçtiğimiz Cumartesi günü Suriye ordusu tarafından açılan ateşle F-16 tipi bir savaş uçağının düştüğünü açıklamıştı.

Suriye devleti işgal ordusuna ait savaş uçağının kendisi tarafından düşürüldüğünü ve söz konusu uçağın ülkenin orta kesimine saldırı görevinde olduğunu açıkladı.

İzzeddin El-Kassam Tugayları, işgal ordusuna ait savaş uçağının düşürülmesinin ardından Gazze Şeridi’nde alarm durumunu üst seviyeye çıkardı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.