Katil İsrail’den Gazze Şeridi’ne hava saldırısı

  • 17 Temmuz 2018
  • 1.484 kez görüntülendi.
Katil İsrail’den Gazze Şeridi’ne hava saldırısı

Terör rejimi İsrail’e ait askeri helikopterler, Gazze Şeridi’nin kuzeyinde yer alan Beyt Lahya’da bir grup Filistinli genci hedef aldı.

Filistin kaynaklarına göre, sözkonusu saldırıda bazı Filistinliler yaralandı.

Alınan haberlere göre işgal ordusu silahlı insansız hava araçları dar dün öğleden sonra Gazze Şeridi’nin kuzeyine iki hava saldırısı gerçekleştirirken, işgal topçusu da direniş güçlerine ait gözetleme noktalarını vurdu.

Filistin Enformasyon Merkezi muhabirinin edindiği bilgiye göre, işgal ordusuna ait SİHA’dan Beyt Hanun’un doğusundaki gözetleme noktasına bir adet füze atıldı.

Filistin Enformasyon Merkezi muhabiri, sınırda konuşlu işgal ordusuna ait tanklardan da Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Doğu Mezarlığı çevresine top atışı yapıldığını söyledi.

İşgal ordusu SİHA’ları daha sonra Cibaliya’nın doğusundaki direnişe ait gözetleme noktasına en az bir füze attı.

Bu arada, işgal ordusuna ait insansız hava araçlarının Gazze Şeridi semalarında yoğun bir şekilde uçtuğu bildirildi.

Yangın çıkarıcı balon ve uçurtmaları uçuranları hedef aldığını iddia eden işgal ordusunun dün SİHA’larla Gazze Şeridi’nin kuzeyine düzenlediği iki saldırıda 4 kişi yaralanmıştı.

İşgal ordusunun Cumartesi günkü saldırılarında Gazze’de iki çocuk şehit olurken, Filistin direniş güçleri de sınıra yakın Yahudi yerleşkelerine füze yağdırdı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.