Kazım Celali: İmam Seyyid Ali Hamanei Direnişin Geleceği Çizgisini Belirledi

  • 23 Şubat 2017
  • 1.066 kez görüntülendi.
Kazım Celali: İmam Seyyid Ali Hamanei Direnişin Geleceği Çizgisini Belirledi

Tahran’da düzenlenen 6. Uluslararası Filistin İntifadasına Destek Konferansı Sözcüsü, İmam Seyyid Ali Hamanei’nin bu konferansın açılışında yaptığı konuşmanın, gerçekte direnişin gelecek çizgisini belirlediğini söyledi.

İRNA’nın verdiği habere göre dün akşam 6. Tahran Uluslararası Filistin İntifadasına Destek Konferansının kapanış oturumu sonrası katıldığı bir basın toplantısında, konferansa katılan delegelerin İslam İnkılabı rehberinin konuşmasına büyük ilgi gösterdiklerini belirten 6. Uluslararası Filistin İntifadasına Destek Konferansı sözcüsü Kazım Celali, tüm katılımcıların yaptıkları ikili görüşmelerde İmam Hamanei’nin sözlerinin çok önemli, kapsayıcı, umut verici ve direniş eksenini güçlendirici özellikte olduğunu dile getirdiklerini söyledi.

6. Uluslararası Filistin İntifadasına Destek Konferansına katılanların bir önceki konferansa katılanlara oranla daha önemli mevkii ve makamda bulunduklarını, bu konferansa 80 ülkeden 700 civarında önemli devlet yetkilisi, siyaset adamı, din alimi ve önemli şahsiyetin katıldığını ve 22 meclis başkanının bu konferansta yer aldığını belirten Celali, İran İslam Cumhuriyetinin 6. Uluslararası Filistin İntifadasına Destek Konferansını düzenlemekle önemli bir girişime imza attığını bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.