“Kendimi satarım” diyen Sisi internette satışa çıktı

  • 02 Mart 2016
  • 786 kez görüntülendi.
“Kendimi satarım” diyen Sisi internette satışa çıktı
Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah el Sisi, dün devlet televizyonundan yayınlanan konuşmasında ekonominin iyileşmesi için gerekirse kendini bile satacağını söyleyince, sosyal medya kullanıcılarından biri Sisi’ye bu ‘imkânı sağlamaya’ karar verdi.

Sisi, dün ülkenin ekonomik kalkınma planlarını açıklarken ekonominin ayağa kalkmasına yardım etmek için elinden geleni yapacağını vurgulamak için “Allah şahidim, satılmam mümkün olsa kendimi satardım” demişti.

Alışveriş sitesi eBay’de Sisi için ilan veren dr_motown adlı kullanıcı, ‘ürünün’ özelliklerinde ‘az kullanılmış mareşal ve ordu geçmişi olan felsefe doktoru’ ifadeleri yer aldı.

“Az kullanılmış Mareşal”

Dr_motown, daha fazla bilgi sahibi olmak isteyen alıcı adaylarına ise Sisi’nin ‘daha önce Körfez kralları tarafından kullanıldığı’ yanıtını verdi. Diğer taraftan 100’den fazla alıcının talip olduğu Sisi için teklif edilen fiyatlar 100 bin 300 doları bulurken, ilan daha sonra siteden kaldırıldı.

Sisi geçen yıl da kendisini, ‘dünya liderleri, istihbarat uzmanları, siyasiler ve en büyük filozofları bilgilendirmesi için Allah tarafından gönderilen bir doktor’ olarak nitelemişti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.