Kendine gelen Filistinli çocuk: Niçin Yakıldım?

  • 28 Ağustos 2015
  • 895 kez görüntülendi.
Kendine gelen Filistinli çocuk: Niçin Yakıldım?

Siyonist hastane kaynakları bir ay önce evlerinin kundaklanması sonucu çıkan yangının ardından önce 18 aylık kardeşi, ardından da babası şehit olan Filistinli çocuk Ahmed Sa’d Devabişe’nin sağlık durumunun iyiye doğru gittiğini belirtti.

İşgal rejiminin orta kesiminde bulunan Tel Heşurim’deki Sheba Hastanesinde tedavi gören Ahmed’in dün (27 Ağustos Perşembe) ziyaretine giden dedesine “Niçin yandım? Niçin yakıldım? Niçin bu yataktayım?” diye sorduğu öğrenildi.

Çocuğun kendisine sık sık babasıyla görüşmek istediğini söylediğini belirten dede şu bilgiyi aktardı: “Kendisini hastaneden çıkarması için babasıyla görüştürmemi istedi. Hastanede yatmak istemediğini söyledi. Saldırının yapıldığı gece hayatını kaybeden 18 aylık kardeşini sordu. Ancak daha çok annesiyle ilgili sorular sordu.”

Saldırıdan ağır yaralı olarak kurtulan anne ve çocuğu bir aydır hastanede tedavi görüyor. Birkaç kez cilt ameliyatı olan anne ve oğlunun durumunun ciddiyetini koruduğu belirtiliyor.

Kundaklama olayı içerde ve dışarıda büyük tepkilere neden olmasına rağmen, işgal rejimi şimdiye kadar olayın faillerini yakalamadı ve yakalamak için de ciddi bir adım atmadı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.