Korsan İsrail Donanması Bu Sabah Filistinli Balıkçı Teknelerine Taciz Ateşi Açtı

  • 15 Nisan 2015
  • 713 kez görüntülendi.
Korsan İsrail Donanması Bu Sabah Filistinli Balıkçı Teknelerine Taciz Ateşi Açtı

İşgal donanması bu sabah (15 Nisan Çarşamba) erken saatlerde Gazze Denizi’nde Filistinli balıkçı teknelerine otomatik silahlarla ateş açarken, işgal ordusunun da Gazze Şeridi’nin güneyinde sınır ihlali gerçekleştirdiği bildirildi.

Filistin kaynakları, işgal rejimi donanmasına ait hücumbotların bu sabah Gazze Şeridi’nin kuzeyi açıklarında avlanmakta olan balıkçı teknelerine otomatik silahlarla ateş açtığını söyledi.

Yoğun ateş altında Filistinli balıkçıların avlanmayı bırakarak ve avlandıkları bölgeyi terk ederek sahile geri dönmek zorunda kaldıklarını kaydeden kaynaklar, saldırıda balıkçılardan ölen veya yaralanan olmadığını bildirdi.

Öte yandan, Quds Press Haber Ajansı’na konuşan görgü tanıkları, işgal ordusunun bu sabah Gazze Şeridi’nin güneyinde sınır ihlali yaparak belirli bir mesafe sınırdan içeriye girdiğini söyledi.

Sınır ihlalinin Han Yunus ve Rafah’ın doğusunda gerçekleştiğini belirten görgü tanıkları, işgal askerlerinin ihlal sırasında Filistinlilerin evlerine ve tarlalarına doğru yoğun bir şekilde ateş açtıklarını bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.