Korsan İsrail Güçleri, Batı Yaka’da 13 Filistinliyi Gözaltına Aldı

  • 11 Mayıs 2015
  • 871 kez görüntülendi.
Korsan İsrail Güçleri, Batı Yaka’da 13 Filistinliyi Gözaltına Aldı

İşgal güçleri bu sabah (11 Mayıs Pazartesi) erken saatlerde Batı Yaka’nın çeşitli bölgelerinde ve Kudüs’te birçok eve baskın düzenleyerek evlerde arama yaptı ve 13 Filistinliyi gözaltına aldı.

İşgal güçleri, 15 yaşındaki Mufid Esid, 20 yaşındaki Huzeyfe Şureytih ve 22 yaşındaki Fahd Eş-Şelebi’yi Kudüs’teki evlerine baskın düzenleyerek gözaltına aldı.

Nablus vilayetinde ise işgal güçleri Batı Yaka’nın çeşitli bölgelerine kurduğu geçici kontrol noktalarından birinde iki genci gözaltına aldı. Gözaltına alınan Filistinli gençlerin kimliği henüz öğrenilemedi.

İşgal güçlerinin ayrıca Nablus’un kuzeyindeki Ayn Şebeli köyü sakinlerinden 25 yaşındaki Adnan Mustafa Ebu Hatab isimli genci gözaltına aldığı kaydedildi.

Yerel kaynaklar, işgal güçlerinin Ramallah’a bağlı El-Celzun Kampı’na baskın düzenlediğini ve beş genci gözaltına aldığını, gözaltına alınanların Mahmud Et-Tayravi ve Ahid Et-Tayravi kardeşler, Ahmed Halid Ed-Disk ve Usame Halid Ed-Disk kardeşler ile Ahmed Teysir El-Kaka olduğunu bildirdi.

İşgal güçleri ayrıca Cenin’e bağlı Tura beldesi sakinlerinden Milad Ahmed Hasan Ibadi’yi Eriha girişinde gözaltına aldı.

İşgal güçlerinin El-Halil’in kuzeyindeki Beyt Ummer beldesi sakinlerinden 25 yaşındaki Imad Ahmed Halil Ebu Haşim’i gözaltına aldığı ifade edildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.