Korsan İsrail Güçleri, Batı Yaka’da Bu Sabah 13 Filistinliyi Gözaltına Aldı

  • 04 Mayıs 2015
  • 759 kez görüntülendi.
Korsan İsrail Güçleri, Batı Yaka’da Bu Sabah 13 Filistinliyi Gözaltına Aldı

İşgal polisi bu sabah (4 Mayıs Pazartesi), Batı Yaka’nın çeşitli bölgelerinde, özellikle de El-Halil vilayetinde ve köylerinde gerçekleştirdiği baskınlar sırasında 13 Filistinliyi gözaltına aldı.

Filistinli yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre, işgal güçleri gece 01:00’den sonra El-Halil’in batısındaki Beyt Ava beldesine baskın düzenleyerek Abdullah Müsalime isimli genci gözaltına aldı.

İşgal güçlerinin El-Halil’in El-Kesara Mahallesi’nde de Celal Ebu Hıtte isimli genci ve El-Halil Üniversitesi öğrencisi Taha Ebu İsniyne’yi gözaltına aldığı, kentin çeşitli mahallelerine düzenlediği baskınlarda ise Abbas Er-Recebi, Alâ Arafat Er-Recebi, Hişam Er-Recebi, Saad Er-Recebi, Hani Fayiz Er-Recebi, Rami Er-Recebi, Alâ El-Acluni ve Nazım El-Acluni’yi gözaltına aldığı ifade edildi.

Selfit’te ise işgal radyosu, işgal güçlerinin bir işgal askerini bıçaklamak isteyen Filistinli iki genci gözaltına aldığını iddia etti.

İşgal güçleri, Beytlahim’de de Ayide Mülteci Kampı sakinlerinden bir genci ve bir çocuğu gözaltına aldı.

Kaynaklar, işgal ordusunun Batı Yaka’nın çeşitli bölgelerinde geçici kontrol noktaları oluşturarak araçları aradığını ve kimlik kontrolü yaptığını söyledi.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.