Korsan İsrail Mahkemesi Kudüslü 3 Kadına Mescid-i Aksa’dan Uzaklaştırma Cezası Verdi

  • 28 Nisan 2015
  • 770 kez görüntülendi.
Korsan İsrail Mahkemesi Kudüslü 3 Kadına Mescid-i Aksa’dan Uzaklaştırma Cezası Verdi

İşgal rejimi “Sulh Mahkemesi”, bu sabah (28 Nisan Salı) yapılan duruşmada, Kudüslü üç kadına çeşitli sürelerde Mescid-i Aksa’dan uzaklaştırma ve para cezası verdi.

Kudüslü kaynaklardan edinilen bilgiye göre, mahkeme Suad Ubeydiye’yi Mescid-i Aksa’dan dört ay uzaklaştırma cezası ile 1500 şikel para cezası ile cezalandırdı.

İşgal mahkemesi ayrıca, Selva Ğazzavi’ye üç ay Mescid-i Aksa’dan uzaklaştırma ve 1000 şikel para cezası verirken, İkram Ğazzavi’yi ise 45 gün Mescid-i Aksa’dan uzaklaştırma ve 500 şikel para cezasıyla cezalandırdı.

İşgal polisi, her üç kadını da dün Mescid-i Aksa’nın Es-Silsile Kapısı yakınlarında gözaltına almış ve akşam geç saatlerde ertesi sabah mahkemede hazır olmaları şartıyla serbest bırakmıştı.

İşgal güçleri Filistinli kadınların kimliklerine Mescid-i Aksa’ya girişte dışarıya çıkarken geri vermek üzere el koyuyor. Mescid-i Aksa’nın avlusunda Yahudi yerleşimcilerin baskınlarına karşı direnen ve yerleşimcileri protesto eden kadınları ise dışarıya çıkarken gözaltına alıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.