Korsan İsrail Yönetimi Esir Şahin’in İdari Hapis Cezasını İkinci Kez Uzattı.

  • 01 Nisan 2015
  • 1.087 kez görüntülendi.
Korsan İsrail Yönetimi Esir Şahin’in İdari Hapis Cezasını İkinci Kez Uzattı.

İşgal yönetimi, bugün (31 Mart Salı) Filistin Esirleri Araştırma Merkezi Müdürü Usame Hüseyin Şahin’in idari hapis cezasını herhangi bir suçlamada bulunmadan ikinci kez ve dört ay süreyle uzattı.

Açıklama yapanŞahin ailesi, oğulları Usame’nin avukatı Eşref Ebu İsniyne’den telefon aldıklarını ve avukatın Ofer Mahkemesi’nin idari hapis cezasını ikinci kez ve dört ay süreliğine uzattığını bildirdiğini söyledi.

İşgal güçleri 33 yaşındaki Üsame Hüseyin Şahin’i Batı Yaka’nın orta kesimini güneyinden ayıran El-Konteynır kontrol noktasında Ramallah’tan El-Halil’e dönerken gözaltına almıştı. Gözaltına alındıktan sonra doğruca Ofer Cezaevi’ne götürülen Şahin’e gözaltına alındıktan dört gün sonra idari hapis cezası verildi.

El-Halil’in Dura beldesi sakinlerinden Şahin’in serbest bırakıldıktan üç ay sonra yeniden gözaltına alındığı ve işgal zindanlarında iki yılı idari hapis cezasıyla olmak üzere toplam yedi yıl yattığı ifade edildi. Çeşitli sağlık sorunları bulunan Şahin’in nefes darlığı ve eklem ağrıları bulunduğu kaydedildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.