Kudüs’te Meydana Gelen Feda Eyleminde Üç Siyonist Yaralandı

  • 07 Aralık 2015
  • 770 kez görüntülendi.
Kudüs’te Meydana Gelen Feda Eyleminde Üç Siyonist Yaralandı

Dün akşam işgal altındaki Kudüs’te Filistinli bir gencin araçla yaptığı eylemde üç Siyonist yaralanırken eylemi yapan genç de bölgede bulunan işgal askerlerinin açtığı ateş sonucu şehit oldu.

Siyonist medya kaynaklarının verdiği bilgiye göre, Filistinli genç Kudüs’ün İrmiya Caddesi’ndeki ana durakta araçlı ve bıçaklı eylem gerçekleştirdi. Eylemde üç kişiyi yaralayan genç, askerlerin ateş açması sonucu hayatını kaybetti.

Olayla ilgili ayrıntılı bilgi veren işgal rejimindeki kaynaklar, Filistinli gencin önce aracıyla durakta bulunan Siyonistlerin arasına daldığını, ardından bıçağıyla eylemine devam ettiğini, durakta bulunan polislerden birine saldırırken de polisin ateşiyle ağır yaralandığını ve daha sonra hayatını kaybettiğini ifade etti.

Eylemle ilgili bilgi veren işgal polisi, eylemi yapan gencin Kudüs’ün kuzeyinde yer alan Beyt Hanina’dan 21 yaşındaki Ömer Yasir İskafi olduğunu açıkladı.

Filistin Sağlık Bakanlığı ise verdiği bilgide, dün Ömer Yasir’in şehit olmasıyla Kudüs İntifadası’nda şehit sayısının 115’e çıktığını belirtti. Bakanlık, şehitlerden 25’inin çocuk ve 5’inin de kadın olduğunu bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.