Kudüs’teki Çatışmalarda Filistinli Bir Genç Şehit Oldu, 5 Genç Yaralandı

  • 12 Ekim 2016
  • 822 kez görüntülendi.
Kudüs’teki Çatışmalarda Filistinli Bir Genç Şehit Oldu, 5 Genç Yaralandı

Kudüs kentinde dün akşam (11 Ekim Salı) saatler süren çatışmalar sırasında Filistinli bir gencin şehit olduğu ve beş gencin de yaralandığı bildirildi.

Kudüs Enformasyon Merkezi’nin bildirdiğine göre, Silvan beldesi sakinlerinden 20 yaşındaki eski esir Ali Atıf İbrahim Şuyuhi beldedeki çatışmalar sırasında işgal güçlerinin kurşunuyla şehit oldu.

Silvan beldesindeki kaynaklar, Filistinli gencin çatışmalar sırasında ağır yaralandığını, işgal güçleri bölgeye giriş çıkışı kapattığı için ilk yardım ekiplerinin yaralı gence ulaşamadığını ifade etti.

Kudüs’ün kuzeyindeki Er-Ram ve Silvan beldelerinde işgal güçleriyle Filistinli gençler arasında dün yaşanan çatışmalarda daha önce de beş gencin yaralandığı ve üç gencin gözaltına alındığı belirtilmişti.

Filistinli gençlerin çatışmalar sırasında işgalcilere ait bir otobüsü ve tramvayı taşladıkları, her ikisinde de maddi hasar meydana geldiği kaydedildi.

Filistin Kızılayı, ilk yardım ekiplerinin Er-Ram beldesindeki çatışmalarda yaralanan dört gence müdahale ettiğini bildirirken, görgü tanıkları Filistinlilere ait bir aracın da yandığını söyledi.

Kaynaklar, dün akşam ayrıca Silvan beldesinde de bir gencin çatışmalar sırasında plastik mermiyle gözünden yaralandığını ve olay yerinde tedavisinin yapıldığını ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.