Kuduz Köpek İsrail Polisi Kudüs’te Sokak Ortasında Çocuklara Saldırdı

  • 29 Ocak 2016
  • 1.833 kez görüntülendi.
Kuduz Köpek İsrail Polisi Kudüs’te Sokak Ortasında Çocuklara Saldırdı

Filistin halkına karşı hiçbir insani ve ahlaki değeri taşımayan işgalci İsrail polisinin dün akşam işgal altındaki Kudüs’e bağlı Şufat Mülteci Kampı ile Beyt Hanina beldesinde cadde ve sokaklarda çocukları gözaltına alıp, fotoğraflarını çektikten sonra darp ettiği belirtildi.

Filistin Enformasyon Merkezi’nin Kudüs muhabirinin verdiği bilgiye göre, işgal güçleri dün akşam (28 Ocak Perşembe) Şufat Mülteci Kampı ile Beyt Hanina’da yaşları 10-16 arasında değişen bazı çocukları gözaltına alıp yolun kenarına çektikten sonra fotoğraflarını çekip bazılarını darp etti.

Saldırıya uğrayan çocuklardan İbrahim Ebu Hudayr (12), muhabirimize verdiği bilgide, annesine yeşillik getirmek için dışarı çıkarken işgal polisi tarafından engellendiğini, üzerini aradıklarını, nerede kaldığını, yaşını ve ismini sorduklarını, kendisiyle birlikte amcasının oğlunu da alıp duvarın dibinde bekletip fotoğraflarını çektiklerini söyledi.

Şufat Mülteci Kampı’ndan olan Fevzi Yahya Bekir (15) ise başından geçenleri şöyle anlattı:

“işgal güçleri beni hafif metro yakınlarında durdurdular. Ancak ben işgal polisinin topladığı diğer çocuklar gibi durmak istemediğim gibi fotoğrafımı çekmelerine de izin vermedim. Bunun üzerine önümü kesip tehdit ettiler. Adımı ve adresimi aldıktan sonra eve gidip oturmazsam beni tutuklayacaklarını söylediler.”

Bilgi veren Seyf Velid Ebu Hadir’in (11) annesiyse, işgal askerlerinden birinin çocuğuna saldırdığını, yüzüne sırtına vurduğunu ve onu tutuklamakla tehdit ettiğini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.