Kushner Netanyahu ile görüştü

  • 31 Mayıs 2019
  • 928 kez görüntülendi.
Kushner Netanyahu ile görüştü

Trump’ın kıdemli danışmanı ve damadı Jared Kushner ırkçı rejimi İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile bir araya geldi.

ABD Başkanı Doanld Trump’ın damadı ve kıdemli danışmanı Jared Kushner ve beraberindeki heyetin ırkçı İsrail ziyareti,  siyonist rejimde gece yarısı alınan erken seçim kararının gölgesinde kaldı.
Netanyahu, Fas ve Ürdün ziyaretinin ardından İsrail’e giden Kushner ve beraberindeki heyeti Batı Kudüs’te bulunan Başbakanlık Ofisinde kabul etti.
Kushner’e eşlik eden heyette ABD’nin Uluslararası Müzakereler Özel Temsilcisi Jason Greenblatt’ın yanı sıra ABD’nin İran Özel Temsilcisi Brian Hook’un da yer alması dikkati çekti.
Görüşmenin ardından Netanyahu ve Kushner kısa bir ortak açıklama yaparken, İsrail Başbakanı, erken seçim kararı alınmasının Washington ile Tel Aviv arasındaki iş birliğini engellemeyeceğini söyledi.
Trump’ın danışmanı Kushner ise İsrail ile ABD arasındaki ilişkilerin hiç olmadığı kadar güçlü olduğunu dile getirerek, “İsrail’in güvenliği Washington ile Tel Aviv arasındaki ilişkiler açısından oldukça kritik ve Başkan Trump’ın da oldukça önem verdiği bir konu.” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.