Lahham: İşgal Altındaki Toprakların İadesi İçin Hiçbir Çaba Esirgenmeyecek…

  • 15 Şubat 2015
  • 749 kez görüntülendi.
Lahham: İşgal Altındaki Toprakların İadesi İçin Hiçbir Çaba Esirgenmeyecek…

Suriye Halk Meclisi bugün Muhammed Cihat el Lahham başkanlığında düzenlediği oturumda; Golanlı yurttaşlarımızın Siyonist İsrail’in dayatmalarına karşı başlattıkları açık grevlerinin yıl dönümünü andı.

Oturumun açılışında konuşan meclis başkanı Lahham; Golanlı yurttaşlarımızın ana vatanları Suriye’ye sımsıkı tutunmaları, siyonist kimliği reddetmeleri, işgalci İsrail dayatmaları ve ırkçı politikalarına karşı güçlü iradelerinin bir kanıtı olarak başlattıkları açık grevin takdire şayan olduğuna dikkat çekti.

Lahham İsrail’in toprağı ve halkıyla Suriyeli olan Golan topraklarını kendi topraklarına katma ve Golanlı yurttaşlarımıza siyonist kimliği dayatma kararına protesto olarak başlatılan açık grevin Golanlı yurttaşlarımızın ana vatanlarına bağlılıklarıyla birlikte işgalin er yada geç mutlaka bir gün sona ereceğine mutlak inançlarının bir göstergesi olduğunu belirtti.

Meclis başkanı Lahham; Suriye’nin devlet, halk ve ordu olarak Golan’ın bir karış topraklarından vazgeçmesinin mümkün olmadığını, işgal altındaki toprakların tamamını yurttaşlarımızla birlikte ana vatan Suriye’ye geri alınması için hiçbir çabayı esirgemeyeceğinin altını çizdi.

İsrail otoritelerinin Güney Bölgesinde her türlü desteği sağladığı terör çetelerin ordu birliklerimizin darbeleri altında ağır hezimetlere uğramalarıyla düştüğü hayal kırıklığına işaret eden Lahham; zamanı gittikçe yaklaşan büyük zaferin büyük çatışmasının Golan topraklarında olacağına işaret etti.

Halk Meclisi Başkanı konuşmasında Siyonist İsrail ve dayatmalarına azim ve kararlılıkla direnen Golanlı yurttaşları saygıyla selamladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.