Laricani: Herkes seçim sonuçlarını kabullenmeli

  • 20 Mayıs 2017
  • 1.029 kez görüntülendi.
Laricani: Herkes seçim sonuçlarını kabullenmeli

İran İslami Şura Meclisi başkanı Ali Laricani, dün düzenlenen 12. dönem cumhurbaşkanlığı seçimi ve 5. dönem Köy ve Şehir İslami Şuraları seçimlerinin sonuçlarının bütün herkes tarafından kabul edilmesi gerektiğini söyledi.

Laricani dün gece İran içişleri bakanlığında seçimleri gözetleme merkezini ziyaretinde İRİB muhabirine yaptığı açıklamada, İran’da seçimlerin düzenlenme işleminin açık ve şeffaf olduğunu söyledi.

İran meclis başkanı Laricani, seçimlerdeki adayların  siyasi bilincine temasla,  halkın da  son derece  siyasi dikkat ve bilince sahip olduğunu belirterek halkın bu durumunun takdire şayan olduğunu söyledi.

Laricani, seçimlerin sonuçlarıyla ilgili  bazı kişilerin şüpheye düşme konusunu da uzak bir ihtimal olarak gördüğünü belirterek, İran’da seçimlerin düzenlenmesi sürecini ”iyi” olarak niteledi.

İran meclis başkanı, İran halkının seçimlere milyonluk kitleler halinde görkemli bir şekilde katılımının bütün herkes tarafından görüldüğünü ve bunun memnuniyet verici olduğunu söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.