Laricani: İran halkının direniş morali düşmanları yenilgiye uğrattı

  • 23 Şubat 2018
  • 918 kez görüntülendi.
Laricani: İran halkının direniş morali düşmanları yenilgiye uğrattı

İran meclis başkanı Ali Laricani, düşmanların İran İslam Cumhuriyeti aleyhinde komplo ve tuzaklarının sürdüğünü belirterek, ‘İran halkının direniş morali, düşmanların İran’a en küçük bir saldırıda bulunma cüretini ortadan kaldırmıştır’ dedi.

Laricani, bugün İran’ın kuzeyinde yer alan Sari şehrinde Amerika’nın İran ve bölge aleyhinde komplolar peşinde olduğunu belirterek, ”emperyalist ülkeler, İran’ın imparatorluk peşinde olduğunu göstermeye çalışıyorlar ama İran asla böyle bir şeyin peşinde değil zira artık imparatorluk dönemleri geride kaldı’ dedi.

Laricani, Amerika ve siyonist İsrail olmak üzere bazı bölge ülkelerine de hitaben, ”bazı bölge ülkeleri devrik Saddam rejimine İran’a saldırısında yardım ettiler ama İran bölgede hiç bir ülkeye saldırmadı. Çünkü, İran, bölgede İslami moral ve direniş kültürünün yükseltilmesi peşindedir’ dedi.

İran meclis başkanı, Amerika ve siyonist İsrail rejimlerinin bölgenin enerji kaynakları ve maddi hedeflerine ulaşmak için yeni maceralar peşinde olduklarını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.