Lieberman, Direnişçilerin İdamına İzin Verilmesini İsteyecek…

  • 17 Şubat 2015
  • 855 kez görüntülendi.
Lieberman, Direnişçilerin İdamına İzin Verilmesini İsteyecek…

İşgal rejiminde yayınlanan Yediot Ahranot gazetesi, İsrail Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman’ın seçimlerden sonra Knesset’e sunacağı ilk yasa teklifinde gözaltına alınan direnişçilerin idamına izin verilmesini isteyeceğini yazdı.

Gazetenin internet sitesinde konuyla ilgili yayınladığı haberde, Lieberman’ın Tel Aviv’deki Ulusal Güvenlik Araştırmaları Enstitüsü’nde düzenlenen konferansta yaptığı konuşmada, terörle mücadelenin 21’inci yüzyılın en büyük sorunu olduğunu ve İsrail’in de aynı sorunla karşı karşıya bulunduğunu söylediği bildirildi.

İsrail’in söylediğiyle yaptığı arasında büyük uçurum olduğunu öne süren Lieberman, işgal rejimini hedef alan korkunç eylemler gerçekleştirenler dahil esirlerin serbest bırakılmasının terörle mücadeleye ters düştüğünü belirtti.

Lieberman, “Teröristlere politikamızı değiştireceğimiz ve artık bundan sonra esir değişimi anlaşması olmayacağı mesajı vermemiz gerekir” dedi.

Partisinin seçimlerden sonra Knesset’e ilk getireceği yasa teklifinin teröristlerin idamına izin verilmesi olacağını bildiren Lieberman, bu yasanın çıkmaması halinde daha çok teröre maruz kalacaklarını söyledi.

Lieberman’ın bu sözlerinin seçim öncesi fanatik seçmenlerin oylarını kazanmayı hedeflediği kaydedildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.