Lieberman: “Hamas’la Yeni Bir Savaş An Meselesi”

  • 14 Şubat 2015
  • 919 kez görüntülendi.
Lieberman: “Hamas’la Yeni Bir Savaş An Meselesi”

Siyonist işgal rejimi Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman, İslamî Direniş Hareketi (Hamas) ile yeni bir savaşın an meselesi olduğunu söyledi.

İşgal altındaki Bi’ri Seba şehrini ziyaret eden Lieberman, İsrail’in son savaşta başarısız olduğunu, savaşta Siyonistlerin 50 gün sığınaklarda yaşamak durumunda kaldığını ve bu süre içinde Hamas’ın roket atmayı sürdürdüğünü ifade etti.

İsrail’in iki yılda bir düşmanlarına darbe indirmesi ve korku dengesini koruması gerektiğini savunan Lieberman, ancak bu şekilde sükunet içinde yaşayabileceklerini savundu.

Geçen yaz işgal rejimi Gazze’ye yönelik başlattığı 51 günlük savaşta amacına ulaşamadığı gibi, direnişin darbeleri karşısında ordusunun sarsılmasına da neden oldu. El-Kassam Tugayları’nın kahraman direnişi karşısında işgal askerlerinin gösterdiği tavır hâlâ tartışılmaktadır. El-Kassam Tugayları karşısında direniş gösteremeyen işgal ordusu hıncını sivil halkı vurarak çıkardı ve çoğu sivil iki binden fazla insanı katletti, on binden fazlasını da yaraladı. On binlerce evi, okul, hastane ve camiyi de yerle bir etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.