Lübnan başbakanı istifa tehdidinde bulundu

  • 27 Şubat 2016
  • 1.482 kez görüntülendi.
Lübnan başbakanı istifa tehdidinde bulundu
Lübnan başbakanı, Suudi Arabistan yönetiminin baskılarının devam etmesi durumunda kendi görevinden istifa edeceği tehdidinde bulundu.

Fars Haber ajansının bildirdiğine göre Temmam Selam, Suudi rejiminin hükümet üzerindeki baskılarının Lübnan bakanlar kurulunun faaliyetlerini çıkmaza sürüklediğini bildirdi.

Öte yandan Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Yardımcısı, Lübnan’ın bağımsız bir ülke olduğunu ve bağımsız da kalacağını ve kesinlikle BAE_Suudi bir uydu yönetim olmayacağını bildirdi.

Dün Güny Beyrut’un Zayihiye bölgesinde konuşan Öte yandan Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Yardımcısı Naim Kasım, Suudi rejiminin Lübnan ordusuna yapmayı düşündüğü üç milyar dolarlık yardım paketini iptal etmesine temasla, Suudi rejiminin, Hizbullah’ı bahane ederek gerçekte Lübnan’ı hedef tahtasına oturtmak ve Lübnan’a darbe indirmek peşinde olduğunu bildirdi.

Lübnan Hizbullah hareketinin güç kazanması ve İslami direnişin başarılı mücadelesinin gerçekte Arabistan ve siyonist İsrail rejimini sinirlendirdiğini belirten şeyh Naim Kasım, Lübnan’ın özgür bir ülke olduğunu ve böyle de kalacağını ve kesinlikle her hangi bir ülkeye bağımlı olmayacağını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.