Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Aun: Siyonistlerin saldırısına karşı koyabilecek en önemli güç HİZBULLAH’TIR!

  • 30 Kasım 2017
  • 1.172 kez görüntülendi.
Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Aun: Siyonistlerin saldırısına karşı koyabilecek en önemli güç HİZBULLAH’TIR!

Lübnan cumhurbaşkanı Mişel Aun, dün İtalya medyasından Lastampa’ya yaptığı açıklamada, Lübnan Hizbullah güçlerini siyonist rejim İsrail’in saldırıları karşısında en önemli güç olarak niteledi.

Mişel Aun, Hizbullah hareketinin Lübnan halkının direniş gücü olduğunu belirterek, Lübnanlıların Hizbullah’ı siyonist İsrail karşısında bir direniş gücü olarak gördüğünü söyledi.

Lübnan cumhurbaşkanı, Hizbullah’ın terörist girişimlerde bulunduğuna dair aleyhteki suçlamaların kabul edilemez olduğunu belirterek, Hizbullah’ın Lübnan’ın güvenliğinin sağlanmasında  çok önemli olduğunu belirtti ve ülke içinde ve dışında terörizme karşı mücadele verdiğini söyledi.

Lübnan cumhurbaşkanı Mişel Aun, başbakan Saad Hariri’nin görevinde kalmaya devam  edip etmeyeceğine dair soruya da, ”Lübnan partilerinin ülke içindeki ve dışındaki  görüşmeleri sürüyor, bu görüşmelerde Hariri’nin başbakanlığının devamı konusunda karar kılındığının anlaşıldığını’ söyledi.

Bu arada Lübnan hükümetinin gelecek hafta ve cumhurbaşkanının İtalya’dan dönmesinden sonra çalışmalarına yeniden başlayacağı bildiriliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.