Lübnan Hizbullah Teşkilatı Üyesi: F-16 Uçağının düşürülmesi İsrail stratejisine darbeydi

  • 12 Şubat 2018
  • 971 kez görüntülendi.
Lübnan Hizbullah Teşkilatı Üyesi: F-16 Uçağının düşürülmesi İsrail stratejisine darbeydi

Lübnan Hizbullah Hareketi Merkez konseyi Üyesi, İsrail savaş uçağı F-16’nın Suriye tarafından düşürülmesinin işgal rejimi stratejisine ağır bir tokat olduğunu söyledi.

Lübnan Milli Haber ajansının bildirdiğine göre Lübnan Hizbullah Hareketi Merkez konseyi Üyesi Şeyh Nebil Gavok işgal rejimi savaş uçağının düşürülmesine temasla, Suriye’nin, İsrail’in Çelik Kubbe savunma sistemine darben vurmayı ve bu rejimi tüm dünyanın gözü önünde rezil etmeyi başardığını bildirdi.

Lübnan Hizbullah Şehitlerinden İbad Muğniye, Abbas el-Musevi, Şeyh Ragıp el-Harp’ı anma töreninde konuşan Lübnan Hizbullah Hareketi Merkez konseyi Üyesi Şeyh Gavok, İsrail’in f-16 savaş uçağının düşürülmesiyle stratejik bir tokat yediğini, çünkü kendi güven örtüsünü artık kaybettiğini bildirdi.

Lübnan Hizbullah Hareketi Merkez konseyi Üyesi, İsrail’in Lübnan sınırında utanç duvarı çekmek suretiyle kendi korku ve güçsüzlüğünü ortaya koyduğunu, fakat bu duvar ne kadar yüksek olursa olsun yine de gerektiğinde direniş füzeleri karşısında İsrail’i koruyamayacağını bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.