Mahmud Ez-Zehhar: İşgalcilerin Tehditleri Bizi Korkutamaz ​

  • 28 Mart 2018
  • 1.757 kez görüntülendi.
Mahmud Ez-Zehhar: İşgalcilerin Tehditleri Bizi Korkutamaz ​

İslami Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birimi üyelerinden Mahmud Ez-Zehhar, işgalcilerin tehditlerinin Filistin halkını korkutamayacağını ve Büyük Dönüş Yürüyüşü’nün düzenlenmesini engelleyemeyeceğini söyledi.

Ez-Zehhar, işgal güçlerinin Büyük Dönüş Yürüyüşü’nü hedef alması halinde kendisine uygun cevabın verileceğini ifade etti.

Mahmud Ez-Zehhar bugün (26 Mart Pazartesi) Filistin Enformasyon Merkezi’ne verdiği demeçte, işgalci düşmanın Büyük Dönüş Yürüyüşü’nün kendisi için felakete yol açacağının farkında olduğunu belirterek, Filistin halkının işgalcilerin tehditlerinden korkmadığına dikkat çekti.

Filistin halkının direnişi ürettiğini, silahla desteklemeyi sürdürdüğünü ve Filistin’i işgalden kurtaracağını kaydeden Ez-Zehhar, işgal rejiminin Büyük Dönüş Yürüyüşü’ne yönelik tehditlerinin iyiye işaret olduğunu söyledi.

Ez-Zehhar, işgal güçlerinin barışçıl yürüyüşü hedef alamayacağını ve yürüyüşe katılanlara saldırması halinde yaptığına uygun bir misillemeyle karşılaşacağını ifade etti.

Peşinde talep edenin olduğu hiçbir hakkın zayi olmayacağını hatırlatan Ez-Zehhar, dini ve tarihi senedi olan hakkın sahibine geri döneceğini, Filistin’e dönüşün Rabbani bir vaat olduğunu dile getirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.