Meşal: “Gazze’nin Sorunlarını Hafifletmek İçin Gece Gündüz Çalışıyoruz”

  • 27 Mart 2015
  • 864 kez görüntülendi.
Meşal: “Gazze’nin Sorunlarını Hafifletmek İçin Gece Gündüz Çalışıyoruz”

Filistin İslâmî Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birim Başkanı Halid Meşal, hareketlerinin Gazze halkını sorunlarıyla baş başa bırakmayacağını ifade etti.

Meşal dün (26 Mart Perşembe) gece, bütün aile efradı işgalcilerin saldırılarında şehit edilen Ahmed El-Gul adlı gencin tanıtım töreninde telefon bağlantısıyla yaptığı konuşmada; “Hamas hareketi, Gazze ahalisinin sorunlarını hafifletmek için gece gündüz çalışmaktadır” dedi.

Hamas’ın direniş ilkesi başta olmak üzere Filistin davasıyla ilgili ilkelerinde her zaman kararlılığını koruduğunu ve geri adım atmadığını vurgulayan Meşal, bütün aile efradı şehit edilen Ahmed El-Gul’un tanıtım töreninin de Filistin halkının hayatta kalma ve düşmanı hezimete uğratıncaya kadar mücadele konusunda kararlılığını sürdürme konusunda bir mesaj olduğunu söyledi.

Siyonist işgalcileri insanlık düşmanı olarak niteleyen Hamas lideri Meşal, telefon bağlantısıyla yaptığı konuşmada Gazze halkına da gösterdikleri fedakarlıktan ve ortaya koydukları kararlı duruştan dolayı şükranlarını ve selamlarını iletti.

Meşal, Rafah şehri ahalisine de El-Gul’un törenine ev sahipliği yapmalarından dolayı teşekkür etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.