Mescid-i Aksa’da Ezan Susturulmuşken, Hükümetin İsrail ile Flörtü Tam Gaz Sürüyor

  • 20 Şubat 2017
  • 1.552 kez görüntülendi.
Mescid-i Aksa’da Ezan Susturulmuşken, Hükümetin İsrail ile Flörtü Tam Gaz Sürüyor

Almanya’da bulunan Dışişleri Mevlüt Çavuşoğlu’nun İsrail eski Dışişleri Bakanı Tzipi Livni ile selfie çekildiği ortaya çıktı.

Nabi Avcı’nın siyonist rejim ziyareti ve yüz kızartanaçıklamalarının ardından Mescid-i Aksa’da ezan sesinin susturulduğu şu günlerde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da Türkiye ve siyonist rejim arasındaki normalleşmenin vardığı boyutu gözler önüne serdi.

Çavuşoğlu, Münih’te ikili ve heyetlerarası görüşmelerde bulundu. Siyonist İşgal Rejimi eski Dışişleri Bakanı Tzipi Livni, Çavuşoğlu ile çektiği fotoğrafı, Twitter hesabından paylaştı.

Almanya’nın Münih kentinde önceki gün düzenlene 58. Uluslararası Güvenlik Konferansı’na katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bazı ikili temaslarda da bulundu. Çavuşoğlu, BM Mülteciler Yüksek Komiseri Grandi’yle uluslararası toplumun atması gereken adımları görüştü. Alman Federal Meclisi Dışişleri Komisyonu Başkanı Norbert Röttgen ile ikili ilişkileri değerlendirdi. Çavuşoğlu, Başbakan Yıldırım’ın Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüşmesine de eşlik etti.
Çavuşoğlu ayrıca Siyonist İsrail eski Dışişleri Bakanı Tzipi Livni ile de görüşmelerde bulundu. Livni, Çavuşoğlu ile görüşmesinde çektiği selfie fotoğrafını, Twitter hesabından yayınladı. Livni, ‘Münih Güvenlik Konferası’nda Türkiye ile İsail arasındaki normalleşmenin önemi’ni konuştuklarını yazdı.

İşte o fotoğraf:

rasthaber

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.