Mescidi Aksa Yakınında İki İşgalci Polis Bıçaklandı

  • 26 Aralık 2014
  • 816 kez görüntülendi.
Mescidi Aksa Yakınında İki İşgalci Polis Bıçaklandı

Bugün (26 Aralık Cuma) sabah erken saatlerde Eski Kudüs’ün kapılarından olan ve Mescidi Aksa’nın yakınında bulunan Esbat kapısı civarında iki işgalci polisin bıçaklı saldırıya uğrayarak yaralandıkları haber verildi.

İşgal yönetiminin polis yetkilileri tarafından yapılan açıklamada Filistinli bir gencin iki polise bıçaklı saldırıda bulunduğu ve polislerin hafif yaralandıkları, saldırıda bulunan gencin ise olay yerinden kaçmayı başardığı ifade edildi.

İşgal polisinin açıklamasında saldırıyı gerçekleştiren gencin kaçtığı bölgede kalabalık bir polis ekibi tarafından geniş çaplı arama yapıldığı ifade edildi. Saldırıyı gerçekleştiren gencin kıyafeti ve yüz siması hakkında yeterli bilgiye ulaşılamamış olması sebebiyle tespitte zorluk çekildiği belirtildi.

Bölgede yaşayanların verdiği bilgilerde işgal güçlerinin arama çalışmaları sebebiyle olay yerinde bir tedirginliğin hâkim olduğu, işgal polisinin Esbat kapısına çıkan bütün yolları kapattığı, askeri barikatlar kurduğu ve geçmek isteyen bütün vatandaşları aramadan geçirdiği ifade edildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.