Mişel Aun: İsrail’in Lübnan’a Yönelik Tehditleri Devam Ediyor

  • 29 Kasım 2017
  • 1.663 kez görüntülendi.
Mişel Aun: İsrail’in Lübnan’a Yönelik Tehditleri Devam Ediyor

Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Aun Amerika araştırma merkezinden gelen heyetle yaptığı görüşmede şu açıklamalarda bulundu: İsrail’in Lübnan’a yönelik tehditleri 1071 sayılı kararnamenin halen geçerli olmasına rağmen devam etmektedir ve İsrail bu kararnamenin uygulanmasına yönelik uluslararası talepleri görmezden gelmektedir. Lübnanlıların anayasayla ilgili konularda birlik olması ve kenetlenmesi istakrarın sağlanması ve krizlerle mücadelede önemli bir etkendir. Suriyeli mültecilerin mevcut sorunları giderilmeli ve ülkelerine dönmeleri sağlanmalıdır.

Konuyla ilgili olarak Lübnanlı kaynaklarca verilen bilgilere göre; Mişel aun Roma’ya gitmek amacıyla bugün Beyrut’tan ayrıldı. Aun İtalya’ya bu ülkenin Cumhurbaşkanının daveti üzerine 3 günlük bir ziyaret gerçekleştirecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. haktan dedi ki:

    Editör hoca selamun aleyküm, bu gece Mevlüt Kandili mi sizde de eskisi gibi özel günler pek geçmiyor. Yani Ehlibeyt’ten haberler diye takip ediyorum. İran dağları espriydi yani aslında ben keşif gizem peşindeyim yoksa ne işim olur ve olsa da Hakk yoluna Hakk esasına aktarılır Hakk izniyle.

    1. ehlibeythaber dedi ki:

      Aleyküm selam. Facebook sayfamızda kandil paylaşımı yapıldı.Oradan takip edebilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.