Mişel Avn: Almanya, İsrail’in Saldırılarına Karşı Lübnan’ı Desteklemeli

  • 30 Ocak 2018
  • 951 kez görüntülendi.
Mişel Avn: Almanya, İsrail’in Saldırılarına Karşı Lübnan’ı Desteklemeli

Toplantısı Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn ile bir araya geldi. Görüşmede Lübnan Cumhurbaşkanı, Alman mevkidaşından bu ülkenin İsrail’in sıklıkla düzenlediği saldırılarına karşı Lübnan’a destek vermesini istedi.

Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile Beyrut’ta düzenlediği basın toplantısında, Almanya’dan Siyonist rejimin saldırılarına karşı Lübnan’ı desteklemesini istedi.

Avn; bu görüşmede terörist gruplar ve terör ideolojisiyle mücadele için uluslararası işbirliğinin önemine vurgu yaptıklarını ifade ederek, şimdiye kadar uluslararası camiayı, Lübnan’a Suriyeli göçmen meselesi konusunda yardım için ikna edemediklerini ifade etti.

Almanya Cumhurbaşkanı da bu görüşmede; krizin son bulmasının ardından Lübnan’a gelmesinden, ayrıca ilk kez bir Alman Cumhurbaşkanı’nın Lübnan’a ziyarette bulunmasından mutlu olduğunu dile getirdi.

Lübnan Silahlı Kuvvetleri’ni desteklediklerini söyleyen Steinmeier; Lübnan’da istikrarın kendileri için önemli olduğunu ve kendi lehlerine olduğunu kaydetti.

Almanya Cumhurbaşkanı, Lübnan’da Suriyeli göçmen krizine da temasla, Lübnan’ın birçok sorunla karşı karşıya olduğunu, Lübnan’a yardım için tüm imkanlarını devreye soktuklarını vurguladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.