Mısır İnsan Hakları Merkezi: Suud ve Katar ABD Ve Siyonistlerin Bölgedeki Uşaklarıdır

  • 06 Eylül 2016
  • 927 kez görüntülendi.
Mısır İnsan Hakları Merkezi: Suud ve Katar ABD Ve Siyonistlerin Bölgedeki Uşaklarıdır

Mısır insan hakları merkezi başkanı Emime Şerife, Arabistan ve Kadar’ın, Amerika ve siyonist rejim İsrail’in Suriye ve Mısır’a yönelik planlarının uygulayıcıları olduğunu vurguladı.

Bugün Fars Haber Ajansı’na konuşan Mısır insan hakları merkezi başkanı Emime Şerife, Suriye’de faaliyet yürüten terör örgütlerinin Arabistan ve Katar tarafından mali ve lojistik destek aldıkların ve eğitildiklerini, Suriye yönetimini devirme planının da bu doğrultuda yürütüldüğünü belirtti.

Şerife, Suud rejimi ve Kadar’ın görecede Mısır’ın dostu gibi rol ifa ettiklerini, fakat perde arkasında Mısır’ı borç bataklığına ve iktisadi krizlere sürüklemek için ABD ile işbirliğinde hiç bir çabadan çekinmediklerini vurguladı.

Mısır insan hakları merkezi başkanı Emime Şerife ayrıca Suud rejiminin tekfirci vahabi ideolojisine işaretle, Suud hanedanının Vahhabi anlayışının, bu hanedan ile Suriye, Irak ve Mısır’daki tekfirci terör örgütleri arasında çok samimi ilişki bulunduğu konusunda hiç bir şüpheyi geride bırakmadığını kaydetti.

Şerife, Arabistan rejiminin dünyada terörün temelini attığını, ama aynı zamanda terörle mücadele iddiasında bulunduğunu, bunu da sırf çökmekten korktuğu için yaptığını ifade etti

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.