Mossad, “casusluk fonu” kurdu

  • 29 Haziran 2017
  • 1.168 kez görüntülendi.
Mossad, “casusluk fonu” kurdu

İşgal rejimi İsrail’in casusluk teşkilatı MOSSAD, casusluk faaliyetlerini geliştirmek için ileri teknoloji alanında bir yatırım fonu kurduğunu açıkladı.

İsrail casusluk teşkilatı Mossad bünyesinde casusluk alanında yeni fikir ve tekniklerin geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla fon kuruldu.
Mossad tarafından yapılan yazılı açıklamada, faaliyete geçirilen “Libertad Teknolojik Yenilik Fonu”nun İsrail gizli servisine bağlı Güvenlik ve İstihbarat Servisi bünyesinde, ileri teknoloji alanındaki sivil şirketlerle iletişim kurarak çalışacağı bildirildi.
Mossad’ın fonun yatırım yapacağı projelerde hiçbir hissesinin olmayacağı ancak geliştirilecek teknolojilerin kullanımı için ruhsat alacağı belirtilen açıklamada, söz konusu fonla bu sene robotik teknolojiler, enerji ve bilgileri yüksek hızda şifreleme teknolojileri gibi alanlarda yeni fikirler sunabilecek şirketlerle bağlantı kurulacağı ifade edildi.
Kudüs Press sitesi, Siyonist rejim casusluk teşkilatının son 30 yılda en az 16 Filistin ve Arap liderine 11 ülkede gerçekleştirdiği 14 eylemde suikast düzenlediğini duyurdu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.