Muhammed Caferi: Siyonist Rejimi Tarih Sahnesinden Silmek İçin, Hiçbir Fedakarlıktan El Çekmeyeceğiz…

  • 20 Ocak 2015
  • 943 kez görüntülendi.
Muhammed Caferi: Siyonist Rejimi Tarih Sahnesinden Silmek İçin, Hiçbir Fedakarlıktan El Çekmeyeceğiz…

İran Devrim Muhafızları Komutanı Muhammed Caferi; Hizbullah Şehidleri İle Şehid General İçin Yayınladığı Taziye Mesajında, İran İslam İnkılabı Her Zaman Mazlum Halkların Yardımına Koşmaktan Ve Bu Uğurda Şehidler Vermekten Çekinmeyeceğini Vurguladı.

General Caferi, yayımladığı bu bildirinin Devamında “Bugün İslam Dünyası’nda tüm gençler Cihat Muğniye’dir ve İslam İnkılabı Muhafızlarının hepsi ise Muhammed Ali Allahdadi’ler, bu şehadetler bizim cihattan uzaklaşmamamız gerektiğinin bir göstergesi, Siyonistler yıldırım gibi yok edici darbelerimizi beklemeliler” sözlerine yer verdi.

”İran ve Hizbullahın Öz Muhammedi İslamı yeryüzüne hakim kılıp ve İslam Ümmeti için Kanser tümörü olan Siyonist rejimi tarih sahnesinden silmek için hiç bir fedakarlıktan el çekmeyeceğiz, ve bu uğurda şehid versek dahi inandığımız bu yoldan geri dönmeyeceğimizi ilan ediyoruz.” dedi.

Muhammed Caferi Konuşmasının Devamında; İran Olarak Filistin Ve Lübnan Direnişine Verdiğimiz Bu Azametli Desteğimiz Siyonist İsrail Rejimini Tarih Sahnesinden Silinceye Kadar Lübnan Ve Filistinli Direnişçilere Olan Askeri Tecrübelerimizi Aktarmaya Devam Edecektir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.