Muhammed Cevad Laricani: Filistinlilerin yeni nesli siyonistlerle mücadeleye kararlıdır

  • 12 Haziran 2018
  • 1.482 kez görüntülendi.
Muhammed Cevad Laricani: Filistinlilerin yeni nesli siyonistlerle mücadeleye kararlıdır

İran Yargı Kurumu İnsan Hakları Merkezi Sekreteri, Filistin halkının siyonistler karşısındaki direnişine temasla, siyonist İsrail rejiminin, Filistin’in kimliğini yok edemeyeceğini, çünkü Filistinlilerin yeni neslinin babalarına oranla mücadele konusunda daha kararlı olduklarını bildirdi.

Dün akşam İRİB 2. Kanalında katıldığı bir programda konuşan İran Yargı Kurumu İnsan Hakları Merkezi Sekreteri Muhammed Cevad Laricani, Filistin’in kimliği meselesinin bizzat Filistin toprakları içinde karara bağlanması gerektiğini bildirerek, siyonist İsrail rejimi ve batılı yandaşlarının 10 yıllık bir süre içinde Filistinlilerin kimliğini yok edebileceklerini düşündüklerini ama bunu başaramadıklarını ve Filistin’in kaderinin bizzat Filistin halkı tarafından belirlenmesi gerektiğini söyledi.

Bu yıl ki Dünya Kudüs Günü gösteri ve yürüyüşlerinin eşsiz olduğunu belirten Laricani, İsrail başbakanı Netanyahu’nun muhtelif ülkelere giderek, onlardan Dünya Kudüs günü gösterilerinin düzenlenmesine izin vermemelerini istediğini bildirdi.

İran Yargı Kurumu İnsan Hakları Merkezi Sekreteri, direniş stratejisinin geniş bir alana yayıldığını ve aktif olduğunu belirterek, ırkçı Güney Afrika rejimi yok olduğu gibi siyonist İsrail rejiminin de yok olması gerektiğini bildirdi.

Terör örgütü münafıklar güruhunun son dönemde bir takım girişimler başlatmasını hatırlatan Laricani, bu terör örgütünün şimdiye kadar İran halkından binlercesini şehit ettiğini ama batılılar tarafından halen destek görmekte olduğunu belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.