Muhammed el Husi: Yemen Halkı Siyonistlerin Karşısında Her Zaman Dimdik Duracak

  • 28 Nisan 2018
  • 1.101 kez görüntülendi.
Muhammed el Husi: Yemen Halkı Siyonistlerin Karşısında Her Zaman Dimdik Duracak

Yemen Yüksek Devrim Konseyi Başkanı Muhammed el Husi, Yemen’in Şehit Edilen Cumhurbaşkanı Salih el Sammad’ın cenaze merasiminde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Yemen halkı Amerika, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve İsrail saldırganlığı karşısında her zaman dimdik duracak, onlarla savaşını sürdürecektir. Bu saldırılar bizim irademizi kıramayacak ve halkımızı zayıflatamayacaktır.

Burada halk cenaze namazına gelmişken zalimler bu cenaze namazına gelenleri bile hedef aldılar. Ben buradan diyorum ki; ne onların Salih el Sammad’ı şehit etmeleri ve ne de böylesi saldırıları bizi kendi direniş projemizden ayıramayacaktır, Allah yolunda cihad ve şehadet hattında mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz.

Ey Amerika, İsrail ve Suudiler! Biz buradayız, sizinle savaşımız sürecektir! Bizi zarar veremezsiniz, bizi yıldıramazsınız. Sessiz kalmayacağız ve sizin karşınızda her zaman güçlü olacağız.

Devrimimizin lideri, aziz liderimiz Seyyid Abdulmelik el Husi bize izzet ve onu öğretti Zira, Biz İzzet’i Kur’dan ve Resulüllah’tan aldık. Kur’an “İzzet, Allah’ın, Resulünün ve müminlerindir” buyuruyor. İzzet buradadır; Amerika’nın, İsrail’in, Suuud’un yanında değil.Biz tercihimizi yaptık; bizim şehadet ve zaferden başka bir tercihimiz yoktur. Biz şehadeti kendimize saadet bildik…”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.