Muhammed Golpayegani: İslam İnkılabı Rehberi’nin Batılı gençlere mektupları, İslamofobi ile mücadele için

  • 03 Aralık 2017
  • 1.182 kez görüntülendi.
Muhammed Golpayegani: İslam İnkılabı Rehberi’nin Batılı gençlere mektupları, İslamofobi ile mücadele için

İslam İnkılabı Rehberi Özel Kalem Müdürü, İmam  Hamanei’nin Batılı gençlere yazdığı mektupların İslamofobi ile mücadele ve İslam öğretilerine geri dönüş için olduğunu belirtti.

İslam İnkılabı Rehberi İmam Seyyid Ali Hamanei, Batılı gençlere 2015 yılında yazdığı mektuplarda, Batılı gençlerden İslamı doğrudan ve vasıtasız tanımalarını istemiştir.

İslam İnkılabı Rehberi Özel Kalem Müdürü Hüccetül-İslam Muhammed Muhammedi Golpayegani bugün İslam İnkılabı Rehberi’nin Batılı gençlere hitaben ikinci mektubunun yazılış yıldönümü dolaysıyla düzenlenen “Hakikat Doğuşu” konulu seminerde yaptığı açıklamada, bu mektupların Batılı ülkelere terör saldırılarının tırmandığını sırada yazıldığını ve İslam İnkılabı Rehberi’nin bu terör saldırılarının sebebini burada izah ettiğini belirtti.

İslam İnkılabı Rehberi Özel Kalem Müdürü, İmam Hamanei’nin bu mektuplarda, tüm gençlerden, İslam’ın yüce öğretilerine geri dönmelerini ve devletlerinin gerçeklerden onları uzak tutmak için sahte öğretilerine aldırış etmemelerini istediğini kaydetti.

Muhammed Golpayegani, IŞİD ve diğer örgütlerin Batılılarca kurulup, beslendiğine dikkat çekerek, Batılıların Irak ve Suriye’de türettiği örgütü İslam’ın simasını karalamak için bir araç olarak kullanmaya çalıştıklarını, ancak İslam’ın rahmani bir din olduğunu vurguladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.