“Mursi” Yürüyüşüne “Ayasofya” kılıfı işe yaramadı. Halk yine itibar etmedi, yine yalnız kaldılar

  • 26 Mayıs 2015
  • 794 kez görüntülendi.
“Mursi” Yürüyüşüne “Ayasofya” kılıfı işe yaramadı. Halk yine itibar etmedi, yine yalnız kaldılar

Suriye düşmanı, NATO’cu gruplar her defasında kendilerini paralamalarına karşın halk tarafından yalnız bırakılıyorlar. Yüzlerce dernek, Vakıf, Sivil toplum kuruluşu ve medya desteğine rağmen, halkımızda istedikleri desteği bulamayan ve her defasında meydanlara topladıkları küçük toplulukları, büyük pankartların arkasına gizleyerek kalabalık imajı vermeye çalışan ABD-NATO hizmetkarları, Mursi ve İhvan için yaptıkları son eyleme “Büyük Ayasofya Yürüyüşü” adını vermelerine rağmen halk desteğinden yine yoksun kaldılar.

Halkımızın hassas noktalarından olan Ayasofya’nın ibadete açılması gibi bir argümanı arkalarına alarak, Emperyalist uşağı Mursi için bir gösteri tertipleyenlere İstanbul halkı yine itibar etmedi.

İstanbul’un en kalabalık yerlerinden birisi olan, iç ve dış turizim potansiyeli ile günün her saatinde zaten miting atmosferinde bulunan Sultan Ahmet camisinden, hemen karşısında bulunan Ayasofya camiine kadar kısa mesafeli bir yürüyüş gerçekleştiren Mursi hayranları, mekanın tabii kalabalığına rağmen desteksiz kaldılar.

Sultan Ahmet gibi  kalabalık bir mekanda, Ayasofya’nın açılması gibi halk duyarlılığı olan bir konuyu bahane ederek gerçekleştirilen yürüyüşe halkın itibar etmemesi, söz konusu NATO’cu-Tekfirci kesimlerin ne kadar yalnız ve marjinal olduklarını bir kez daha ortaya koymaktadır.

Amerikan marjinallerinin, “Ayasofya” kılıflı  ” Mursi” yürüyüşü sosyal medyad da dalga konusu olurken, halkın bu tarz oyunlar karşısındaki dikati övgülere sebep oldu.

Sosyal medya kullanıcılarından bazıları ” 12 Yıldır Ayasofya’yı açmayanlar, Ayasofya’yı Mursi için kullanıyor” derken bazı yorumcular, ” Emevi camiini de, ayasofya gibi kapatmak için mi istiyorsunuz“, ” ABD eğit-donatından geçmiş suriye düşmanlarına itibar etmeyeceğiz” gibi yorumlar yaptılar.

İslam Aktuel

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.