Müslüman alimler birliğinden Siyonist rejimle mücadele çağrısı

  • 16 Mart 2019
  • 1.443 kez görüntülendi.
Müslüman alimler birliğinden Siyonist rejimle mücadele çağrısı

Uluslararası Müslüman alimler birliÄŸi, Müslüman milletlerden tüm imkanlarıyla Siyonist rejimin Mescidi Aksa’ya yönelik cinayetlerine karşı koymalarını istedi.

El-Alem’in bildirdiÄŸine göre, Uluslararası Müslüman alimler birliÄŸi yayınladığı bildiride, Siyonist rejimle iliÅŸkilerini normalleÅŸtirmeye yönelik yoÄŸun çaba içinde olan Müslüman ülkelerin, siyonist ırkçı rejimin Müslüman milletler ve Ä°slami Kutsallıklara karşı iÅŸlediÄŸi cinayetlere ortak olduÄŸunu bildirdi.

Babü’r Rahme ve çevresindeki duvarın Mescidi Aksa’nın bir parçası olduÄŸu ve söz konusu noktaya yönelik her türlü tecavüzün tüm Ä°slam ümmetine yapılmış tecavüz sayılacağına dikkat çekilen bildiride, bazı ülkelerin gönül rahatıyla kendi projelerini yürütmesi ve cinayetlerini iÅŸlemesi için Siyonist rejime yeÅŸil ışık yaktığı vurgulandı.

Bildiride ayrıca Siyonist rejimin cinayetleri ve tecavüzlerinin durdurulması bağlamında tüm Müslüman ve Arap ülkelerin ellerindeki imkanlarıyla gerekli adımları atması gerektiğinin altı çizildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.