Müslüman Milletler, Suriye’ye Saldıranları Pişman Edecekler

  • 15 Nisan 2018
  • 975 kez görüntülendi.
Müslüman Milletler, Suriye’ye Saldıranları Pişman Edecekler

İslam İnkılabı Rehberi’nin Devrim Muhafızları’ndaki Temsilcisi; ABD’nin Suriye’yi bombalamak suretiyle Ortadoğu’daki yenilgilerini telafi etmeye çalıştığını, ancak Müslüman milletlerin Amerikalılar, Fransızlar ve İngilizleri açık şekilde pişman edeceklerini belirtti.

Kum’da düzenlenen bir merasimde konuşan İslam İnkılabı Rehberi Devrim Muhafızları’ndaki Temsilcisi Hüccetül-İslam Ali Şirazi; cihat meydanında insanların değerleri belirlendiğine ve her daim düşman ile mücadele halinde olduklarına işaretle, İran halkının dirençli ve korkmaz bir millet olduğunu, bugün bölgedeki birçok İslam ülkesinin İran İslam Cumhuriyeti’nin silah yardımına ihtiyacı olmadığını çünkü bu silahların teknolojisini öğrendiklerini belirtti.

Şehitlerin savaşın zorlukları karşısında durup, bir adım bile geri adım atmadıklarını hatırlatan İslam İnkılabı Rehberi Temsilcisi; şehitlerin tüm toplum bireyleri için örnek olduğunu kaydetti.

Direniş cephesinin bugün daha güçlü olduğunu ve küresel emperyalizmin onun karşısında bir halt edemediğine dikkat çeken Hüccetül-İslam Şirazi; “Amerikalılar, Şam’ın ve Bağdat’ın düşmesini kesin olarak görüyorlardı, ancak İslam’ın küresel gönüllü gücü ve direniş cephesi sayesinde bir başarı elde edemediler.” açıklamasında bulundu.

İslam İnkılabı Rehberi Temsilcisi; defalarca İslam Cumhuriyeti’nin ABD ve İsrail’i yok etme gücüne sahip olduğu söylendiği, ancak hiçbir zaman savaşı başlatan taraf olmayacağını ifade etti.

Amerika’nın Suriye’ye saldırısına de değinen Şirazi; Amerika’nın Suriye’yi bombalayarak Ortadoğu’daki yenilgilerinin intikamını almaya çalıştığını, ancak ABD, İngiltere ve Fransa’nın bu girişimlerinin karşılıksız kalmayacağını ve daha büyük yenilginin onları beklediğini bilmeleri gerektiğini vurguladı.

Şirazi; Müslüman milletlerin Amerikalılar, Fransızlar ve İngilizler’i açık şekilde pişman edeceklerini de belirtti.

ABD’nin Suriye’ye saldırısının sonuçlarına işaret eden İslam İnkılabı Rehberi’nin Devrim Muhafızları Ordusu’ndaki Temsilcisi;  İslam ümmetinin direniş cephesi şehitlerinin intikamını Batı’nın zalim ülkelerinden alacaklarını kaydetti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.