Müslümanların Birlik ve Beraberliği Sonucu İsrail Haritadan Silinecek

  • 07 Ocak 2017
  • 994 kez görüntülendi.
Müslümanların Birlik ve Beraberliği Sonucu İsrail Haritadan Silinecek

İran İslam Cumhuriyeti Parlamento heyeti Alaaddin Burucerdi’nin başkanlığında Suriye ve Lübnan’a gerçekleştirdiği ziyaretlerin devamında dün Beyrut’ta Filistinli çeşitli grupların temsilcileri ile görüştü.

Alaaddin Burucerdi görüşmenin başında, İmam Humeyni’nin Filistin davasının desteklenmesi ve bütün toprakların kurtarılması ile ilgili tavsiyelerine değinerek şunları söyledi: “İslam İnkılabı’nın her zaman tutumu Filistin davasını desteklemek olmuştur. Bu hedef, Müslümanların birlik ve beraberliği dışında hiçbir şeyle gerçekleştirilemez.

İslam düşmanları bölge ülkelerinde bölücülük çıkararak, bu davayı saptırmak için bütün çabalarını sarf etmektedir.”

Alaaddin Burucerdi, bazı İslam ülkelerinin Siyonist tüccarları davet etmesini şiddetle kınayarak şu ifadelerde bulundu: “Bazı bölge ülkelerinin Siyonist heyetleri davet etmesi ve onlarla kutlama yapması esef vericidir.

İşgal altındaki bütün toprakların kurtarılması ve Filistin davası için bütün Müslümanlar birlik ve beraberlik içinde olduğu takdirde, Siyonist Rejimin siyasi coğrafyada hiçbir yeri olmayacaktır.”

Görüşmenin devamında Filistinli gruplardan dört temsilci çeşitli konular hakkında konuşma yaptılar. Taraflar aynı zamanda Filistin’in kurtarılması ve Filistin davasının korunması için Siyonist Rejim ile mücadelenin devam etmesi gerektiğini vurguladılar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.